Liewood

Enterpriseløsninger

Liewood er et helt specielt partnerskab for Think Photography, og har været det siden 2014, da de skaber lifestyle accessories og interiør i nordisk stil, til babyer og små børn. Vi har gennem en årrække haft et gensidigt samarbejde, der skaber grundlaget for leveringen af avancerede packshots på et meget stort sortiment af produkter. Think Photography har på Liewood’s rejse, været med til at udvikle og definere udtrykket på deres billeder på produktsiden. Alt er gennemtænkt og intet er overladt til tilfældighederne.

Kreativt produktbillede af Liewood træhus sæt
Produktbillede af brune Wheat sko

Wheat

Skræddersyede flatpacks

Wheat er siden deres opstart vokset til et internationalt børnetøjsbrand og tilmed et af de mest populære i Skandinavien. De skiller sig ud på deres unikke håndtegnede signaturprints og nøje udvalgte materialer.

Arkk copenhagen

Ambitiøs packshotguide

Samarbejdet med ARKK er ikke kun en øvelse i fototeknik, men i høj grad også en øvelse i at løse en tung teknisk opgave uden at gå på kompromis med en af de stadig vigtigste parametre inden for produktfotografering; deadline – men selvfølgelig i lige så høj grad et meget højt niveau af kvalitet på asset-siden.

Produktbillede packshot af orange beige sneaker fra ARKK Copenhagen
Produktbillede packshot af flettet taske med håndtag fra Bolia

Bolia

Bredt sortiment af produkter

Bolia er en dansk designvirksomhed med opstart i 2000, der skaber skandinavisk interiør med inspiration fra naturen. Deres tidløse designs er skabt til at holde i generationer og det er vigtigt, at den høje kvalitet også bliver afspejlet i produktbillederne. 

Intersport

Funktionelt sportstøj til alle

Med landets største udvalg af smart og funktionelt sportstøj, til både mænd, kvinder og børn, har Intersport brug for et bredt billedmateriale, der vigtigst af alt viser produkterne ned til de mindste detaljer. 
Intersport jakke med aftagelig hætte og lynlås i grøn
Nielsens Dame quilted vest i brun farve

Nielsens

Brand med høj volumen af styles

Nielsens er et stort velkendt brand, med over 80 forskellige mærkevarer, som vi er stolte af at have samarbejdet med gennem en årrække. Nielsens havde brug for en lokal partner, der kunne håndtere høj volumen af styles til forskellige packshots og hurtige leveringer.

carter store

Stærk multibrand-webshop

Carterstore.dk er en multibrand webshop, der sælger luksuriøse styles og accessories til garderoben fra en række af forskellige brands. Vi har i samarbejde med ejeren Philip hjulpet med at ensarte billedmaterialet.

Produktbillede af Mulberry taske fra Carter Store i grøn
Dame i Carite træningssæt i pink står med sippetov

Carite

Nyopstartet brand med en spændende historie

Carite er et relanceret brand, med en helt unik historie og en smuk produktserie, der består af gymnastiktøj- og træningsudstyr. Think Photography har derfor været med lige fra starten, og i samarbejde med Carite, har vi udarbejdet den visuelle retning for billedmaterialet. 

Gabba

Skræddersyede løsninger

Gabba har eksisteret siden 1983 og er formentlig et af de ældste fashion brands i Danmark. Det begyndte med en fascination for denim, men sidenhen har det velkendte brand udvidet sortimentet af komfortabelt og moderne herretøj til det unge segment.

Model ecommerce billede af beige sort stripet skjorte fra GABBA

Papirværk

Bæredygtigt og lokalt brand

Papirværk er et bæredygtigt brand fra Odense med håndlavede produkter af 100% papiraffald, der får nyt liv i form af fine små kort. Hos Think Photography fotograferer vi hvert kort fra forskellige vinkler, tæt på og med dynamisk lyssætning. 
Papirværk bæredygtigt julekort i genanvendt papir