Nielsens Dame quilted vest i brun farve

Nielsens

Brand med høj volumen af styles

Nielsens er et stort velkendt brand, med over 80 forskellige mærkevarer, som vi er stolte af at have samarbejdet med gennem en årrække. Nielsens havde brug for en lokal partner, der kunne håndtere høj volumen af styles til forskellige packshots og hurtige leveringer.

Liewood

Enterpriseløsninger

Liewood er et helt specielt partnerskab for Think Photography, og har været det siden 2014, da de skaber lifestyle accessories og interiør i nordisk stil, til babyer og små børn. Vi har gennem en årrække haft et gensidigt samarbejde, der skaber grundlaget for leveringen af avancerede packshots på et meget stort sortiment af produkter. Think Photography har på Liewood’s rejse, været med til at udvikle og definere udtrykket på deres billeder på produktsiden. Alt er gennemtænkt og intet er overladt til tilfældighederne.

Liewood Te sæt i blå med ansigter på
Produktbillede af Mulberry taske fra Carter Store i grøn

carter store

Stærk multibrand-webshop

Carterstore.dk er en multibrand webshop, der sælger luksuriøse styles og accessories til garderoben fra en række af forskellige brands. Vi har i samarbejde med ejeren Philip hjulpet med at ensarte billedmaterialet.

Intersport

Funktionelt sportstøj til alle

Med landets største udvalg af smart og funktionelt sportstøj, til både mænd, kvinder og børn, har Intersport brug for et bredt billedmateriale, der vigtigst af alt viser produkterne ned til de mindste detaljer. 
Intersport jakke med aftagelig hætte og lynlås i grøn
Dame i Carite træningssæt i pink står med sippetov

Carite

Nyopstartet brand med en spændende historie

Carite er et relanceret brand, med en helt unik historie og en smuk produktserie, der består af gymnastiktøj- og træningsudstyr. Think Photography har derfor været med lige fra starten, og i samarbejde med Carite, har vi udarbejdet den visuelle retning for billedmaterialet. 

Papirværk

Bæredygtigt og lokalt brand

Papirværk er et bæredygtigt brand fra Odense med håndlavede produkter af 100% papiraffald, der får nyt liv i form af fine små kort. Hos Think Photography fotograferer vi hvert kort fra forskellige vinkler, tæt på og med dynamisk lyssætning. 
Papirværk bæredygtigt julekort i genanvendt papir