Liewood

Liewood er et helt specielt partnerskab for Think Photography, og har været det siden 2015, da de skaber lifestyle accessories og interiør i nordisk stil, til både babyer og små børn. Vi har gennem en årrække haft et gensidigt samarbejde, der skaber grundlaget for leveringen af avancerede packshots

på et meget stort sortiment af produkter. Think Photography har på Liewood’s rejse, været med til at udvikle og definere udtrykket på deres billeder på produktsiden. Alt er gennemtænkt og intet er overladt til tilfældighederne.

Liewood børne rygsæk i nordisk stilLiewood børne rygsæk i nordisk stil

Vareprøver og farvekorrektioner

Hos Think Photography modtager vi alle salgs- og fotoprøver, der sjældent er som de færdige produkter, og derfor er det en stor del af vores service at sørge for digitale produktændringer, samt farveændringer for at opnå den helt rigtige farvenuance.

Colour matching

Alle fotoprøver ændres hvis nødvendigt til den rigtige farve, som den endelige produktion, og alle nye varer matches med tidligere kollektioner for at opnå en meget høj grad af nøjagtighed.
Flatpack åbent forsideskud af grøn Liewood regnjakke
Liewood strandsæt spande i siliconeLiewood strandsæt spande i silicone med ansigter

Avanceret photoshop

Hos Think Photography trækker vi på alt vores erfaring med digitalt arbejde og reproduktion, ændringer og optimeringer. Prøverne optimeres til at ligne den endelige produktion, både som nævnt i farvenøjagtighed, men også i form af den fysiske udformning.