Teamet

Think teamet er et hold kreative og fotokompetente mennesker, der i den grad også er leveringsdygtige i humorfyldte dialoger. Det faglige spektrum strækker sig vidt, lige såvel som nationaliteterne, med ekstra højt til loftet. Både i overført og bogstavelig betydning.

Værdier

Think teamet er en pakkeløsning; vi arbejder ud fra teamspirit, hvor samarbejde og værdsættelse af hinanden er hovedingrediensen i packshot-bogen. Passion for visualitet falder os naturligt ind, og det samme gør tiltro og støtte til hinanden. Det er det der driver os.

Miljø

Med 7 meter til loftet, befinder vi os i et socialt og uformelt miljø, hvor rammerne er svagt tegnede. Til gengæld står frihed under ansvar stærkt skrevet i vores bevidsthed, sammen med selvstændighed og international udfoldelse. Det er det vi kalder Think Foto. 

Mission

Billeder er både fascinerende og stærke, men mest af alt er billeder sælgende. Vi elsker at tage billeder, men vi elsker endnu mere, når vores kunder får succes med salg via deres billeder. I vores fotobureau i Odense bidrager vi hver dag til den succes for vores kunder. 

Martin Kierstein

CEO, ejer og stifter.

Martin tager sig af de avancerede kundeopgaver, samtidig med at han er ansvarlig for nye og eksisterende kunder. Han sørger også for oplæring og udvikling af teamets fotografer.

Ansat: stifter i 2008
Selvlært fotograf

Laura Malahovska

COO

Laura står for kvalitetssikring af billeder, levering af filer og kundeservice. I samarbejde med Martin og Birgit tager hun sig også af avancerede kundeopgaver og produktion.

Ansat: i 2014
Uddannelse: Public Policy and Welfare

Birgit Højrup

Studiemanager

Birgit tager imod bookinger i kalenderen og planlægger produktionen til teamet. Samtidig står hun for alle faktureringer, lønninger og andre administrative opgaver.

Ansat: i 2018
Uddannelse: Driftsstyring, økonomi og HR

Lars Knudsen

Colour Artist

Lars er freelancer for teamet, og han sørger for, at alle kunder med tilvalg af farverettelser, får opfyldt den service på deres produkter eller tekstiler.


Ansat: i 2016
Uddannelse: Reprofotograf


Karen Løgstrup

Stylist

Karen er teamets freelance stylist, og hun sørger for at enhver model ser godt ud til forskellige photoshoots for vores kunder. Hun har et skarpt øje til hår, makeup og tøj.


Ansat: i 2017
Uddannelse: frisør og makeup artist

Trine Ebsen

stylist

Trine er en del af teamet som freelance stylist. Hun sørger for hår, makeup og styling af tøj til kundeopgaver med modeller.

Ansat: i 2013
Uddannelse: Stylist og personlig coach

Katrine Lund

Kommunikation og marketing

Katrines rolle består i at være ansvarlig for kommunikation og marketing på sociale medier, hjemmeside og nyhedsbreve.

Ansat: i 2017
Uddannelse: International Virksomhedskommunikation

Line Svindt

Fotografassistent

Line tager sig alle slags fotografiske kundeopgaver, både i studiet og på location. Hun har erfaring med fotografering som kendt koncert- og eventfotograf i Danmark.

Ansat: i 2020
Selvlært fotograf

Emilie Vraa

Fotografelev

Emilie er fotografelev. Hun sørger for fotografering af avancerede produkter i studiet, og forskellige kundeopgaver på location.


Ansat: i 2021
Uddannelse: studerende fotograf

Andrea Kocsis

Fotografassistent

Andrea tager sig af alle slags kundeopgaver i studiet, der handler om produktfotografering.


Ansat: i 2021

Stine Rosemunte

Fotografelev

Stine er fotografelev, og tager sig af alle slags kundeopgaver i studiet, både produktfotograferinger og model shoots.


Ansat: i 2022
Uddannelse: studerende fotograf

Simone Dupont

Fotografassistent

Simone tager sig af fotografering på mannequin, og af og til også andre opgaver med fotografering af produkter.


Ansat: i 2022

Julianna Boyd

Fotografassistent

Julianna tager sig af fotografering på mannequin, og af og til også andre opgaver med fotografering af produkter.


Ansat: i 2022

Maryam Jasim

Fotografassistent

Maryam sørger for at produktionen har produkter klar til fotografering, og af og til hjælper hun også med fotografering på mannequin.


Ansat: i 2020

Heidija Krastina

Fotografassistent

Heidija sørger for at produktionen altid har produkter klar til fotografering. Hun pakker ud, håndterer tags, steamer og pakker ned igen efter fotografering.


Ansat: i 2021