GABBA

Gabba har eksisteret siden 1983 og er formentlig et af de ældste fashion brands i Danmark. Det begyndte med en fascination for denim, men sidenhen har det velkendte brand udvidet sortimentet af komfortabelt og moderne herretøj til det unge segment.

I 2022 indledte Gabba samarbejdet med Think Photography, og de får i dag taget både e-commerce modelbilleder, flatpacks og detaljebilleder til deres webshop. Vi har hele tiden haft fokus på at løfte kvaliteten fra budget til premium. 

Skræddersyede løsninger

Til Gabba har vi lavet skræddersyede bøjler, så deres styles bliver vist med den helt rigtige pasform i skulderpartiet, der varierer på hver style-kategori. Samtidig har vi udviklet og defineret detaljebillederne til deres brand-identitet og til at være dynamiske. Hver style får taget billede af den vigtigste detalje. 

Produktbillede packshot af sort computer taske til mænd fra GABBA
Packshot detaljebillede af ternet bukser fra Gabba
Model ecom image billede af herre tøj fra Gabba
Packshot flatpacks af brun hættetrøje fra Gabba
Play Video

Video og image billeder

Gabba’s brand har kant, og derfor kræver det også noget video- og billedmateriale, der kan visualisere den værdi på webshoppen. I samarbejde med Gabba har vi leget med lys og regi i studiet, og på den måde har de kunne skabe et spil mellem image billeder og traditionelle ecom billeder på deres webshop.

Strukturerede model shoots

Alle Gabba’s model shoots bliver planlagt og struktureret for at opnå effektivitet og et godt resultat. Vi modtager alle styles til dampning nogle dage før det endelige shoot, og på dagen har vi en online liste over alle styles, så vi kan kopiere navngivningen og undgå tastefejl. Samtidig krydser vi løbende af på listen, så både vi og Gabba har et overblik over billederne.