think photography

Think Photography er et premium fotobureau med lokation i Odense. Vi består af et team af dygtige fotografer, der er højt specialiseret i produkt- og modelbilleder inden for både mode- og livsstilsbranchen.

Når vi omtaler os selv som fotobureau, er det fordi vi anser os selv som meget mere end blot et fotostudie. Vores service og viden strækker sig langt ud over selve fotograferingen.  

Vi ved at du er ambitiøs og travl, og vi går ekstra langt for at imødekomme alle dine behov, der kommer ind fra højre. 

Derudover elsker vi at arbejde med tekniske og digitale løsninger, der gør det nemt for dig at arbejde med billederne på tværs af alle dine salgskanaler. 

Og sidst, men ikke mindst, har vi forretningsforståelse. Derfor forstår vi, at for dig handler det ikke direkte om billederne, men om de konvertering- og returrater, som billederne bidrager til. 

Vi kan hjælpe dig med en komplet visuel strategi, der løfter dit brand og omsætningen. 

Play Video

Vores studie

Fotostudie i Odense
Fotostudie i Odense

I vores studie håndterer vi små såvel som store opgaver, med høj volumen af billeder, specielt egnet til at tage sig knivskarpt ud til e-commerce eller katalog.

Studiet har til huse på Blangstedgårdsvej 8 i Odense SØ, hvor det råder over mere end 600 kvadratmeter, med alt hvad vores fotografiske hjerter begærer. Faciliteterne rummer både packshotstudie, dagslysstudie og modelstudie.

Som unik service kan du leje studiefaciliteterne på dagsbasis eller timebasis, samt med eller uden fotograf. 

Miljøbillede af fotostudie i Odense

think photography

Fotostudie til produktbilleder og modelbilleder i Odense

Historie

Think Photography blev stiftet tilbage i 2008 som et interessentselskab, i en lille og hyggelig to-værelses lejlighed, af en passioneret engelsk og dansk partner, Hazel og Martin. Med fotografiske erfaringer fra en kunstuddannelse, et fotostudie i England og job hos et større dansk billedbureau, fik Think Photography sin eksistens.  Missionen for Hazel og Martin blev efterfølgende at levere billedmateriale i høj kvalitet med det kreative øje som drivkraft. Missionen blev hurtigt forstærket, da finanskrisen ramte og markedet gennemgik en kraftig digital forandring.  Think Photography har nu i 13 år leveret professionelle billeder på Fyn, men der er sket ting og sager siden stiftelsen. 

I dag er den danske partner, Martin Kierstein, enemandsejer af Think Photography, og virksomheden har udviklet sig fra klassiske fotograf ydelser til privatpersoner til udelukkende at være business to business. Det naturlige skift i forretningsmodellen har medført organisk vækst og budt på diverse, men glædelige, udvidelser af lokaler; først fra mindre lokaler på Frederiksgade, til et tidligere missionshus på Reventlowsvej, og nu til det største packshotstudie på Fyn. 

Selvsagt har væksten også betydet en udvidelse af medarbejderstaben, og eftersom Kierstein er selvlært fotograf, begyndte han allerede tilbage i 2012 at lære sin viden fra sig til nyklækkede elever i fotograffaget. I dag består vores team både af fotografelever, fotografassistenter og en kommunikationsmedarbejder.