Sådan arbejder vi

Vi er din premium fotobureau partner på alt hvad der hedder mannequin, flatpacks, detaljer, produkt, content, model, video og avancerede digitale rettelser. 

Du får et synkroniseret team af dygtige fotografer, der kan skabe en rød tråd igennem hele dit billedmateriale, når du samler det hos os. 

Forretningsforståelse er med i alt hvad vi laver, og derfor strækker vi os udover selve fotograferingen. Flotte billeder er laveste fællesnævner for os – vi måler os selv på løft af din omsætning. 

Her på siden får du et indblik i, hvordan vi arbejder med produkt- og modelbilleder, samt video og avancerede digitale rettelser.

Styling af mannequin med poloshirt
Styling af indersideskud
Størstedelen af vores fashion-kunder får deres tøj fotograferet på mannequin, og derfor har vi 14 års erfaring med styling og fritlægning af mannequin billeder.

Vi arbejder med tøj på mannequins på et premium niveau, hvor symmetri og naturlig pasform bliver prioriteret højt under stylingen. Derudover går vi op i, at for- og bagsider matcher hinanden i siluetterne, og her bruger vi digitale Image ID’s, så vores fritlægningspartner kan ensarte dem under fritlægningen.  

Alt det tekniske udstyr er professionelt, og vi indrammer mannequindukkerne med flamingo plader, for at sikre at lyset fra lamperne bliver ligeligt fordelt på tøjet. Lyset tilpasser vi efter, om du ønsker fladt lys eller lys med en skyggeside på dine styles. 

Vores fritlægningspartner i Vietnam sørger for korrekt og præcis fritlægning, samt sammensætning af 3D billeder, hvor indersideskud (nakken på tøjet) indsættes. 
Mannequin med striktrøje

flatpacks

Flatpacks, eller flatlays som de også kaldes, er blevet et mere og mere populært alternativ til mannequin billeder.

Vi arbejder med flatpacks både til børnetøj og voksentøj, men vi arbejder vi ikke med flatpacks på den helt flade og traditionelle vis, hvor tyngdekraften gør tøjet meget fladt. Vi foretrækker at arbejde med en anden metode, hvor tøjet bliver fotograferet hængende på en bøjle, på en skrå vinkel, og på den måde kommer der mere fylde og liv i tøjet. Metoden tillader også mere kontrast mellem lys og skygger på tøjet. 

For os er der heller ikke en on-fits-all løsning på bøjler, og derfor tilpasser vi vores egne bøjler efter dit tøj. Vi har på nuværende tidspunkt mere end 10 forskellige bøjler, så dit tøj kan få den helt rigtige pasform. Det tekniske setup med lamperne varierer efter, om du ønsker fladt eller kontrastfyldt lys. 

Detaljer

Detaljebilleder er et virkelig godt supplement til alle typer produktbilleder.

Vi kan producere detaljebilleder ud fra helt specifikke ønsker eller ud fra vores egen vurdering af de vigtigste detaljer. Der findes både digitale detaljer og manuelle detaljebilleder, men vi arbejder oftest med manuelle detaljebilleder, da det giver det bedste resultat.

Detaljebilleder fotograferer vi enten på bord eller top-down på gulv. Nogle detaljebilleder skal fritlægges, hvis baggrunden kan ses, imens andre ingen fritlægning behøver.

Vi sørger også altid for at det tekniske setup med lamper skaber en skyggeside under produktet. Det giver liv og dybde i billedet.

produkt

Almindelige produktbilleder gør vi os meget i, når det for eksempel er skønhedsprodukter, sko, legetøj eller interiør vi fotograferer. 

Vi arbejder med den type produkter på to måder; enten på bord fra en skrå vinkel eller top-down, hvor dit produkt bliver set oppefra.

Begge setups er meget tekniske, da lampernes placering varierer afhængig af produkternes form og størrelse. Det tekniske setup er centralt for at kunne skabe de rigtige skygger og refleksioner. 

Vores fritlægningspartner i Vietnam fritlægger billedet og efterligner skyggen, men vi bruger af og til også vores egen shadow bank til at indsætte specifikke skygger, for opnå et 100% ensartet resultat. 

Top down billede af sko
Kreativ produkt opstilling af service
Content billede af veste på stativ

Content

Når vi arbejder med kreative billeder, ser vi gerne at du enten har en specifik forestilling om hvad du ønsker, eller at vi i samarbejde laver et visuelt moodboard til inspiration. 

Vi har et stort sortiment af regi, da vi ofte køber nyt ind til specifikke opgaver, og vi kan lave alle typer af kreative billeder i vores fotostudie.

Model ecommerce

I vores arbejde med modelbilleder bruger vi altid en professionel makeup- og hårstylist. Vi har en regel om, at vi aldrig arbejder uden en stylist, og det er for at sikre et professionelt resultat. 

Vi samarbejder med to freelance stylister, hvis arbejde vi kan stå inde for, men du er også velkommen til at bruge din egen stylist. 

Ligeledes booker vi kun professionelle modeller fra modelbureauer, for eksempel CC Model eller Le Management, men som regel fungerer det bedst at du selv booker dem. 

Modelbilleder købes på dagsbasis, enten en hel eller en halv dag, hvor du vil være stede under hele fotograferingen til at fastlægge udtryk og udvælge billederne. 

Det tekniske setup, herunder lyset, bliver tilpasset specifikt til dit brand og dets DNA.
Model ecommerce med stylist
Model ecommerce med stylist og smykke
Model ecommerce med stylist
Modelbillede ecommerce smykke detalje
Model ecommerce back foto
Fotograf på location
Model location miljøbillede ved vand
Model location miljøbillede på trappe
Model location miljøbillede ved bygning
Model location miljøbillede ved bygning

Model location

Model location fungerer i store dele på samme måde som model ecommerce, udover at det foregår ude på en location. 

Derudover kræver det nogle indledende samtaler omkring stil og location, for at vi kan opfylde det ønskede resultat med billederne.

Med modelbilleder på location arbejder vi også ekstra meget med efterbehandling, da vi på den måde kan tilpasse farverne i billederne til den ønskede stil.  

Video

Vi arbejder med simpel video som et supplement til billederne, uanset om det er model ecommerce, almindelig produktvideo eller en video ude på location. 

I vores arbejde med kreativ video kan vi også bidrage med manus-produktion, og vi arbejder altid ud fra et storyboard, der definerer hvilke slags optagelser der skal i kassen. 
Fotograf med kamera filmer kunde video
Fotograf med kamera filmer location video

Farvegengivelse og digitale rettelser

Vi prioriterer korrekt farvegengivelse højt i vores arbejde med produktbilleder, og vi anbefaler alle brands at tilkøbe digitale farvekorrektioner.

Det er umuligt for kamerasensoren at opfange alle farvenuancer helt præcist, og derfor er det vigtigt at farvekorrigere produktbillederne, så de afspejler virkeligheden. 

Vores Color Artist Lars sidder med alle de fysiske produkter i hånden samt en lyskasse, og derfor kan vi sikre at farverne bliver helt nøjagtige. 

Derudover arbejder vi meget med digitale produktændringer i Photoshop, for at imødekomme behovet for ændringer på salgsprøver. Vi laver alle former for ændringer.
Billedredigering i fotostudie i Odense
Tjek af labels i fotostudie i Odense

Modtagelse og tilbagelevering

Alle produkter bliver pakket ud og klargjort ved modtagelse. Tøj bliver hængt på bøjler og dampet, og nametags bliver klippet af (med mindre de er påsat med sikkerhedsnåle).

Efter fotograferingen, når billederne er blevet godkendt, bliver nametags påsat igen med quick tags og produkterne bliver pakket pænt ned i kasser igen. 

Efter aftale bestiller vi en afhentning af produkterne med GLS og ellers har du mulighed for selv at bestille en afhentning.