You are currently viewing De 3 skygger i produktfotografering
Monkey Uber

De 3 skygger i produktfotografering

I vores sidste indlæg fik vi kastet et lys over skygger i produktfotografering med introduktionen “Hvorfor bruger vi skygger i produktfotografering.” Nu fortsætter vi den agenda og sætter ord på de 3 forskellige slags skygger.

Naturlig skygge

Naturlige skygger bruger vi ofte i produktionen, da de bliver skabt med lys fra lamperne i fotostudiet. Helt konkret er det et lys der rammer et produkt, og den naturlige skygge fra produktet viser sig i overfladen bag produktet.

Naturlige skygger, som det indgår i navnet, giver det mest naturlige resultat, hvilket kan være svært at skabe på anden måde i Photoshop.

Alle de naturlige skygger vi laver, redigeres af vores fritlægningspartner, hvor de gøres semitransparente, så de kan anvendes på hvilken som helst baggrundsfarve.

Kunde: State Of Wow / Upfront Company

Drop skygger

Drop skygger er manuelt skabt i Photoshop og bliver lavet som en skygge under produktet – ofte ved fotografering af møbler, børnetøj og accessories som for eksempel huer og tørklæder. Når skyggerne bruges på møbler, hjælper de med at visualisere placeringen på “gulvet”.

Kunde: Bella Ballou

 

Spejlinger

Spejlinger bruges som regel ved fotografering af vin, flasker generelt, da de giver et eksklusivt look. Produkterne bliver nemlig spejlet i en skinnende overflade. Ved smykker og briller bruges ofte samme teknik.

Kunde: RAZspa

Følg med på vores Instagram profil @think_photography_studio for at se behind the scenes indhold fra vores produktfotograferinger.

Tak fordi du læste med!