You are currently viewing Manuelle vs. digitale detaljebilleder
DAKOTA RAINWEAR Y DINO DOVE BLUE MIX PANT DETAIL

Manuelle vs. digitale detaljebilleder

Detaljebilleder er på mange områder en værdifuld tilføjelse til dine mannequin-billeder, men vidste du at der findes to typer detaljebilleder? Begge løsninger har sine fordele og ulemper, og derfor vil vi gerne give dig et indblik, så du kan vælge den bedste løsning til dit brand.

Manuelle detaljebilleder

Manuelle detaljebilleder, som det ligger i ordet, fotograferes manuelt af vores fotografer. Det betyder at vi, i samarbejde med dig, udvælger hvilke detaljer der skal tages billeder af og antallet af detaljebilleder pr. style.

Vi bruger altid dynamisk lys, med en skygge-side, der gør dine styles mere levende at kigge på, og billederne tages som regel på en skrå vinkel.

Fordelen ved manuelle detaljebilleder er både kvaliteten af billederne og muligheden for at udvælge helt specifikke detaljer. Til gengæld er prisen også højere end på digitale detaljebilleder.

Nedenfor kan du se forskellige eksempler på de manuelle detaljebilleder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Digitale detaljebilleder

Digitale detaljebilleder er, i modsætning til manuelle detaljebilleder, fuldstændig digitalt udformet. Vi bruger et script i Photoshop, som tager mannequin billedet og “klipper” det i 9 kvadratiske billeder. På den måde får du billeder med fokus på bestemte områder af tøjet, som kan bruges til at vise nogle detaljer.

Fordelen ved de digitale detaljebilleder er, at det er ekstremt budgetvenligt. Til gengæld går du på kompromis med kvaliteten, og ud af de 9 billeder, er det muligvis kun to af dem, der virkelig er interessante.

På videoen nedenfor kan du se, hvordan scriptet fungerer og hvilke billeder det giver.

Er du interesseret i detaljebilleder til dit brand, så konkakt os for et uforpligtende tilbud og gratis testbilleder. Tak fordi du læste med!